Koncerti

Decair: AFTERMATH album release show

Decair, metalcore četvorec iz Ljubljane predstavlja svoj debitantski celovečerec Aftermath.

🧮 Decair 🧮 Spirits of Stygia 🧮 Moshead


Vstopnina: 10€


Po opravljeni mini-touri po srednji Evropi se kvartet vrača v rodno Ljubljano, ob spremljavi Spirits of Stygia in Moshead.

▘Moshead (Thrash Metal / SI)

Škofjeloška thrash metal skupina, ki je začela svojo pot leta 2011. Kmalu po nastanku smo začeli z avtorskimi komadi in prvi posnet je bil komad z naslovom Evil. Bili smo zmagovalci prve sezone oddaje V svojem ritmu leta 2016 na RTV. V letu 2017 smo izdali svojo prvo plato z naslovom Game of Knowledge. Kmalu bomo izdali drugo plato, ki je že v nastajanju.

 

▘Spirits of Stygia (Deathcore / SI)

Spirits of Stygia so štiričlanska deathcore zasedba iz Ljubljane, ki se z ropotanjem ukvarja že od jeseni 2020. S svojo agresivno glasbo želijo za seboj pustiti opustošenje, v katerega vas popeljejo z melanholičnimi melodijami ter visceralno atmosfero. Novembra 2022 so izdali debitantski EP z naslovom “Blue Skies”, julija 2023 pa single “Graveyard of Thoughts”.

 

▘Decair (Metalcore / SI)

Moderno sfriziran metalcore z elegantno agresivnimi linijami združuje šamarje in melodiko v razgibani težkokitarski dvojnosti. Ljubljanski dramaturgi krika z ekstravagantnimi zvočnimi zidovi gradijo robusten dom za vse privržence kultivirane grobosti.