Klubski večeri

FRACTALISM

FRACTALISM je nova klubska psy.serialka.

👽 Demogloban 👽 Zvuk 👽 CuPRUM


🎟️ Vstopnina: 8€ < 24.00 > 10€

🎶 Music policy: Psytrance

⚠️ Vstop samo 18+. V klubu se ne kadi!


Njen namen je vzpostavitev prostora in časa kjer realnost pozabi nase, kjer se odpirajo nove percepcije, in odkoder audiovizualna izkušnja odpira portal v fraktalno vesolje neskončnih psihadeličnih dimenzij.

Zvok mešajo:

DEMOGLOBAN (CHAGGA RECORDS)

DJ iz Ljubljane, trenutno bivajoč v Mariboru. Prva leta je nastopal kot Bor Mašina in bil del kolektiva SektorSelektor, sedaj pa se že nekaj let pojavlja kot Demogloban in je del založbe Chagga Records, za katero je tudi sestavil dve kompilaciji. V hitrejših žanrih je domač predvsem v darkpsy-ju in forest-u, vrti pa tudi psihadelični minimal, techno in psygressive. Najraje ruši zidove med žanri in jih prepleta, predvsem mu je pomembna psihadelična komponenta glasbe.

ZVUK (ILUVIZIJA/MIZZART)

Ne potrebuje posebne predstavitve. Legenda naše podalpske scene impresionira s svojim glasbenim naborom že več kot četrt stoletja. Multižanrski mojster. Kilometrina tudi ne izostaja, nepozabni gverila partiji od Save do Gangesa, do legendarnih evropskih festivalskih odrov.

CuPRUM

Aka Bakr, tudi veteran na sceni, dolgoletni rezident pri Mami’s Magic, pred tem v K4. Je izkušeni sukač, ki s svojim glasbenim izborom potegne v psihadelične globine.