Koncerti

Neobvezni koncertni dogodek

Ad-hoc no-hype play-ground koncertno srečanje lokalnih izvajalcev.

🎤 Insan 🎤 mal pre mal 🎤 Iza Napotnik


Vstopnina: 5€


INSAN bunkerpop/yugofutura
ljubljanski kolektiv, ki s svojo eksperimentalno držo preči številna žanrska določila: od post-panka, trapa, hardcorja, skozi udarno poetiko v spogledovanje s prvinami synth-popa in elektronske glasbe. V dolgoletnem avantgardnem delovanju se profilirajo kot best-kept-secret lokalne bendovske scene. Po leta 2019 izdanem prvencu, dolgotrajni kadrovski menjavi in v zaključni fazi pred izdajo novega albuma, se na tokratnem dogodku preizkušajo v tehnično prenovljeni podobi, ekskluzivno pred novim koncertnim zagonom.

MAL PRE MAL post-punk/noise
pol ljubljanska in pol novomeška ekipa dribla po širokem igrišču med post-punkom in nojzom. Glasbene temelje snujejo na težkih basovskih rifih, na katere nalagajo plasti sintetizatorskega in kitarskega hrupa. Ekspanziven zvok je posledica prostih zvočnih form in eksperimentiranja, ki bendu omogoča ustvarjanje edinstvene godbe, enkrat ob spremljavi hrupnih sunkov, drugič v transu distopičnih ritmov. Koncertnemu druženju se pridružujejo po ravno končani butični ex-yu turneji.

IZA NAPOTNIK acoustic/singer-songwriter
piše ter poje pesmi, ob tem pa se spremlja s kitaro. Največ ji pomeni glas – ta je zanjo najboljša oblika izražanja in predelave čustev, kar jih premore. Dijaška kantavtorica se bo s svojo liričnostjo sama predstavila občinstvu v živo, še predno jo lahko ujamete v digitalnih izdajah.