Koncerti

PARTYDA: Kavasutra vs. Samokres

Dvojna doza nažigaških rock’n’roll kitar iz goriških koncev!

🃏 Kavasutra 🃏 Samokres


Vstopnina: 8€ v predprodaji, 10€ na dan dogodka
Predprodaja: https://bit.ly/PartydaPresale
Vstopnice so v predprodaji na voljo na Olaii.com, v vseh 3DVA trafikah in na Shell bencinskih servisih.


Vabljeni na večer seksi riffov in ubranih ritmov v družbi nekdanjih ter aktualnih Klubskih maratoncev, goriških kvartetov Kavasutra in Samokres, najaktualnejših predstavnikov sodobne primorske rock’n’roll scene.

Kavasutra
Kavasutra niso le mojstri nagajive igre z besedami in pomeni, ampak tudi izjemno iskriv in prefinjen glasbeni kolektiv. Mlada zasedba z Goriškega s svojim bogatim glasbenim znanjem odlično raziskuje meje jazz-rock ustvarjalnosti. Na novi plošči prinašajo sveže navdihe, ki izhajajo iz poglobljenega raziskovanja progresivnega rocka, jazza, grungea in rocka 70. let ter ljubezni do Franka Zappe in Marka Breclja. Nekdanji klubski maratonci stremijo k avtentičnosti in družbeni kritiki, a se ob tem ne jemljejo preveč resno ter vse skupaj začinijo z dobršno mero ironije in humorja. Naj vam tekne!


Samokres
Nova goriška formacija strastnih muzičistov prepleta ostre, brezkompromisne rife z energičnimi aranžmaji in kompaktno ritmiko. Kot letošnji finalisti klubskega maratona Radia Študent, so člani predstavili zvok, ki meša progresivne prvine, psihedelično sanjavost in globalne vplive. Z odprtim pogledom na zgodovino kitarske muzike bend tako ustvarja sodoben tranžanrski rock and roll, ki najbolj zaživi na odru.


Organizacija: KUD Channel Zero

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo